Activiteiten

Kerstmarkt - winterproeverij: Dit jaar (2019) is er geen kerstmarkt of winterproeverij, waar de ijsclub vertegenwoordigd is Kunstijsbaan:dit seizoen gaan we niet in maart naar de kunstijsbaan, maar in de kerstvakantie op 27 december ‘s middags is er de mogelijkheid om met de bus naar de kunstijsbaan te gaan. Verdere informatie hierover binnenkort in de vechtanjer of op deze site.   Snertwandeling : De derde zondag in januari zet de ijsclub een mooie wandeltocht uit. Voor 2020 is dit 19 januari. Er kan gewandeld worden over twee afstanden van +/- 5 en 10 kilometer. Aan het eind kan iedereen genieten van een heerlijke kop snert, chocomelk of koffie. Verdere informatie volgt binnenkort op deze site, in de huis aan huis bladen en op DalfsenNet . Natuurijs: Als er een mooie natuurijsvloer ligt worden er geregeld activiteiten georganiseerd, houdt de website in de gaten.