Activiteiten

Kerstmarkt - winterproeverij: Dit jaar (2017) is er geen kerstmarkt of winterproeverij, waar de ijsclub vertegenwoordigd is Snertwandeling : De derde zondag in januari zet de ijsclub een mooie wandeltocht uit. Voor 2018 is dit 21 januari. Er kan gewandeld worden over twee afstanden van +/- 5 en 10 kilometer. Aan het eind kan iedereen genieten van een heerlijke kop snert, chocomelk of koffie. Verdere informatie volgt binnenkort op deze site, in de huis aan huis bladen en op DalfsenNet . Kunstijsbaan: Wanneer er geen natuurijs komt, gaan we met de bus naar de kunstijsbaan het eerste weekend van maart. Natuurijs: Als er een mooie natuurijsvloer ligt worden er geregeld activiteiten georganiseerd, houdt de website in de gaten.